Ramada Plaza Craiova

Calea București 1, Craiova 200678, Romania

Partenerii noștri de la Ramada Plaza Craiova consider că a călători reprezintă cea mai bună modalitate prin care vă puteți recăpăta energia și prin care vă puteți satisface dorința de a explora și descoperi culturi și locuri noi. Dacă vă doriți să o faceți într-o manieră elegantă, atunci Ramada Plaza va reprezenta cea mai bună alegere pe care o veți putea face în Craiova.

Localizat în inima orașului, acest superb hotel este de asemenea pregătit să vă satisfacă toate exigențele gastronomice: Restaurant Ellipse, situat în holul hotelului este locul perfect pentru micul dejun, conferințe și pentru mese de grup, oferind o ambianță sofisticată si variante de preparate din bucătăria locală și internațională. Fiecare preparat este creat cu accent pe arome cât mai variate, fiind folosite cele mai proaspete ingrediente.

Focus Bar vă așteaptă în fiecare dimineață în lobby-ul hotelului, să vă savurați cafeaua, unde vă puteți întâlni cu partenerii sau pentru o pauză binemeritată la un cocktail, într-un spațiu cu un design plăcut și elegant. Gama de băuturi este completă, de la cele tradiţionale, până la cele mai fine, iar locul este ideal pentru petrecerea timpului, în orice manieră vă veți putea imagina.

La doar 500 de metri distanță se află The Manor, restaurantul nostru partener cotat ca fiind numărul 1 în oraș pe TripAdvisor, care vă așteaptă să le pășiți pragul și să le descoperiți lumea culinară de top.

Dacă, totuși, nu doriți să faceți o scurtă plimbare pe jos, atunci la doar 5 minute de mers cu mașina de Ramada Plaza Craiova, partenerii noștri de la Epoca Steak House & Wine Bar vă invită să încercați unul din steak-urile lor excelente, acompaniate de preparate pe măsură și vinuri care să vă îmbunătățească experiența.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

The Manor

Craiova

Solicitați rezervare
Ellipse Restaurant - Ramada Plaza

Craiova

Solicitați rezervare
Focus Bar - Ramada Plaza

Craiova

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Ramada Plaza Craiova

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin