Mercure Timisoara

Bulevardul Cetății 10, Timișoara, Romania

Proaspăt deschis în luna octombrie a anului 2020, Mercure Timișoara este primul hotel din România și al patrulea din Europa certificat BREEAM OUTSTANDING – cel mai înalt nivel de clasificare pentru construcțiile verzi.

Fie că vă aflați în oraș pentru o călătorie de afaceri sau pentru una de relaxare, camerele moderne și pline de viață ale acestui nou hotel partener vă vor asigura doza de odihnă și relaxare, fiind complet echipate pentru șederea dumneavoastră. În incinta hotelului se află inclusiv o sală pentru întâlniri și un restaurant-bar.

Mercure Timișoara oferă parcare privată gratuită tuturor oaspeților săi. La doar 5 minute de condus veți putea ajunge în centrul istoric al orașului.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Taverna Sârbului, Timișoara

Timișoara

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

Mercure Timisoara

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin