InterContinental

Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București 010051, Romania

Hotelul nostru partener, InterContinental București, reprezintă un adevărat simbol al orașului, unic prin prezența sa și prin prisma priveliștii impresionante pe care o oferă din oricare punct al hotelului, atât asupra Bulevardului Gheorghe Magheru, cât și asupra capitalei. Toate camerele elegante ale hotelului dispun de dotări moderne și de un balcon, astfel încât să vă puteți simți oricând la înălțime în inima Bucureștiului.

Un important centru de evenimente și conferințe, hotelul vă pune la dispoziție o adevărată călătorie culinară: Pe durata sezonului cald, Corso Brasserie își desfășoară activitatea pe cocheta terasă Corso Terrace by Veuve Clicquot, acolo unde s-au găzduit numeroase brunch-uri încântătoare. Totodată, în Corso Brasserie veți putea savura un mic-dejun copios, după care un prânz sau o cină à-la-carte, toate în timp ce veți privi aglomerația urbană direct din restaurant.

Dacă, totuși, veți fi tentați de un steak de calitate sau de preparate de specialitate la cină, ospitalitatea italienească autentică premiată a restaurantului Modigliani și meniul impresionant vă vor satisface garantat această poftă.

Situat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul vechi, hotelul InterContinental vă oferă posibilitatea de a vizita numeroase atracții turistice, culturale și de divertisment din capitală; inclusiv locația spectaculoasă a partenerilor noștri de la NOMAD Skybar.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Radisson Blu Hotel

București

Solicitați rezervare
Athénée Palace Hilton

București

Solicitați rezervare
JW Marriott

București

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

InterContinental