Citadel Boutique

Eforie Nord, Romania

 Oferind  acces  gratuit  la  o plajă  privată  în  curs  de certificare BLUEFLAG  cu sezlonguri, baldachine și umbrele cu un design exotic și exclusivist,  precum și un spatiu generos, un maxim de intimitate și  confort, Boutique Citadel se află chiar pe  plaja unde  apa este azurie, iar nisipul cel mai  fin și  afânat  de  pe  întreg litoralul  românesc .

Apartamentele   tematice au denumiri,  elemente  și  design  inspirat din mai multe destinaţii exotice, precum: Casablanca, Madagascar,  Saint Tropez,   Havana, Galapagos, Madeira, Bali, Bora Bora, Dubai, Positano, Hawaii,  Cancun.

Apartamentele generoase și luminoase de la Boutique Citadel dispun de balcon sau terasa cu vedere frontală la mare, aer condiţionat şi o zonă de relaxare. Băile private sunt prevăzute cu cabină de duş, încălzire în  pardoseala și cosmetice de lux..

La  20  de  metri pe plajă, există  zona de  spa  dotată cu jacuzzi, servicii  de masaj, sala de fitness, bar și o terasa-restaurant, unde oaspeții pot savura preparate din bucataria locală, internațională și fine dining. În timpul verii, copiii se pot distra în  siguranță la locul de  joacă special amenajat pe plajă.

La  Boutique  Citadel mai puteți  experimenta  urmatoarele  :  seabob, plimbari cu  barca, velierul, caiac, placa, zumba, proiectii pe plaja, muzica live, seri tematice, live cooking.

 

 


Descoperiti locatia


Solicitati cazare la

Citadel Boutique

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin