ANA Hotels Bradul

Strada Valea Dragă 5, Poiana 500001, Romania

Situat în imediată apropiere de ANA Hotels Sport, într-o locație pitorească de la poalele muntelui Postăvaru, în proximitatea pârtiilor de schi, ANA Hotels Bradul reprezintă o alegere fantastică pentru un sejur în Poiana Brașov.

Cu o atmosferă chic, dar în același timp caldă și îmbietoare, hotelul este locația potrivită pentru o liniștită și relaxantă escapadă la munte.
Complet renovat în stilul unei splendide cabane montane, ANA Hotels Bradul completează maiestuosul cadru montan cu elemente de design fine care includ stejar masiv și marmură de Carrara, perfect echilibrate de texturi mătăsoase și țesături somptuoase.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Alpin Resort Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare
Teleferic Grand Hotel

Poiana Brașov

Solicitați rezervare
ANA Hotels Sport

Poiana Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati cazare la

ANA Hotels Bradul

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2021 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin